Keukenwagen te huur | Viert feest - Keukenwagen te huur
14948
page,page-id-14948,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Viert feest


©ArendJanZwarteveenFotografie _chocolaMet veel plezier verzorgen we de hapjes of maaltijden voor een feest;

Een buffet met veel groente, verse kruiden, warme en koude gerechten. Een avond lang kleine gerechten nuttigen aan tafel of met ‘ bord op schoot’. Een vijfgangen diner, maar drie kan ook. Bijzondere soepen met brood of een mooie maaltijdsalade… en natuurlijk hapjes bij de borrel.

Zoveel manieren om iets te vieren. Daarom vinden we het belangrijk te weten hoe jouw manier van vieren is. Samen bedenken we wat de keukenwagen kan doen binnen de grenzen van jouw wensen en budget.Dit bezorgen we en voor grote groepen komen we met de keukenwagen en bereiden we ter plekke de hapjes, buffet of kleine gerechten.

Wanneer je zelf geen geschikte locatie hebt, weten wij er wel een voor je te vinden; in een orchideeënkas, bij een molen, in een kerkje, stadspark of stadstuin in het centrum van Groningen.

Eten is verbonden met vieren, van een geboorte, een verbintenis aangaan, verjaardag, jubileum en eten is ook verbonden aan troost bij een afscheid.  Met zorg en aandacht denken we ook daar graag over mee.

Lente en Zomerbuffetten

 

Buffet voor 15 tot 100 personen, voorbeelden

  • Courgettesoep met dragon of doperwtensoep met munt
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn of gegratineerde aardappelen met verse tijm (w)
  • Geroosterde venkel, paprika, courgette met pesto en tomaatjes
  • Groene salade met peultjes en sperziebonen met sinaasappel en hazelnoten
  • Rundergehakt gerold met salie en spek, met tomatensaus of stoofschotel rund met Knol’s koek
  • Gegratineerde vis uit Waddenzee met mosterdsaus
  • Toetje Panacotta met vers fruit coulis

 

 

Plenty buffet

  • Doperwtensoep met munt
  • Kip za’atar, sumak en citroen
  • Lamsbout met citrus
  • Viskoekjes in tomatensaus
  • Gevulde portobello met venkel en taleggio
  • Paddenstoelenpakketje, kervel, dragon en Pernod
  • Gegrilde aubergines met saffraan, basilicum en pijnboompitten
  • Salade spinazie, venkel, feta, dragon en framboos
  • Zoete aardappelsalade met gember en ahornsiroop
  • Runder/lamsgehaktballetjes met tahinsaus

 

Andere buffetonderdelen:

  • Vis uit de oven met mosselen in pimenton en paprika
  • Gerookte zalm met waterkers, sinaasappel en  vanille
  • Tequila kip met gepofte kidneybonen
  • Varkenssate (Grasdierdorp) gemarineerd in bruine jenever
  • Wortelsalade met komijn
  • Quinoasalade met rucola en dukkah
  • Kruidige kip met gevuld met ui en amandelen
  • Huisgerookte makreel op komkommer met aioli en koriander
  • Geitenkaaslolly met abrikoos en pistachenoot
  • Pizette spinazie, rode peper, mozzarella
  • Gemarineerde aubergine, munt en geitenkaas
  • Groene asperges stengels met dipsaus
  • Rolletje honingeend, lenteui met hoisinsaus
  • Pissaladiere met olijf, ui en ansjovis
  • Pittige kip* met notencrumble in slablad
  • en nog meer…

 

 

 

Hartige taarten,

Rode bieten met feta

Venkel met gerookte forel

Lamsgehakt met geroosterde aubergines

Zoete aardappel met pecannoten

 

(afhankelijk van het seizoen)

IMG_2054

 

 

Vanaf 20 personen. Keuze uit 5 gerechtjes,

De gerechtjes worden in kleine glaasjes, als fingerfood of bordje met passend bestek geserveerd of klaargezet op een buffettafel. Brood en boter, olijventapenade, bietendipsaus met hazelnoten. Ter plekke worden hapjes bereid in de mobiele keuken

 

Eerste ronde:

  • Gazpacho met gamba (k)
  • Shots avocado, appel (k)
  • Doperwtensoep met munt en Hollandse garnalen (w)

Tweede ronde:

  • Thaise komkommer/mangosalade met visspiesje (w)
  • Blini, rode biet en huisgerookte zalm (k)
  • Pittige harderfilet, ananas, koriander in rijstvel (k)

Derde ronde:

  • Quinoa, zwarte rijst met avocado en basilicummousse (k)
  • Slablad gevuld met gegrilde avocado, gepofte bonen en koriander/limoendressing (k)
  • Orzo salade, olijf, rucola en verse pesto

Groente rondje:

  • Trifle spinazie, venkel, geitenkaas  en frambozen-dragondressing (k)

of

  • Tomatensalade, komkommer en peterselie (k)

Vierde ronde:

  • Marokkaanse kip*, amandelen in filodeeg (w)
  • Mini pita met falafel en munt-komkommersaus (w)
  • Mini pita lamsvlees*, munt-komkommersaus (w)

Vijfde ronde:

  • Fruit van het seizoen, met basilicum of muntroom (k)
  • Panacotta met gekonfijte sinaasappel, sinaasappellikeur (k)

 

Vis volgens de viswijzer, kip, varken en lam van Grasdierdorp in Drouwenerveen, het kan dan ook gebeuren dat bepaalde ingrediënten er niet zijn, het gerecht wordt in overleg dan aangepast.

Wordt in soepterrine geleverd vanaf 10 personen, met brood. | 4,50 per persoon

  • Auberginesoep met koriander en rode peper (v)
  • Courgettesoep met dragon en pernod
  • Gazpacho, koude spaanse tomatensoep
  • Doperwten, munt en geitenkaas als garnering