Keukenwagen te huur | Doet meer - Keukenwagen te huur
14925
page,page-id-14925,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Doet meer

 

… dan op deze website staat. Heb je een idee en weet je niet hoe dit te organiseren, we denken graag met je mee.  Over vormgeving, wijnen, locaties, groepsactiviteiten, fotografie,…kortom maak gebruik van ons groot creatief netwerk. Oorspronkelijk komen de mensen van de Keukenwagen uit  andere disciplines dan horeca; onderwijsadvies, trainer, coach, art director, kunstacademie, ICT, reclame en meer.  Ze hebben op deze gebieden veel ervaring opgedaan, dus schroom niet en stel gerust je vraag.

Binnenkort

De Winkel Van Jan is geopend, niet op 2 januari wat we hoopten, maar op 9 februari! Een maand later, een maand langer geklust en dan is het nu ook wel heel mooi geworden. Kom gerust binnen om te kijken op de hoek van Jan Lutmastraat en Herman Colleniusstraat in Groningen. Geopend van dinsdag tot en met zondag. Voorlopig is het aanbod alleen nog hier en op Facebook te vinden, met de website www.winkel-van-jan.nl zijn we druk doende.

Vanaf dinsdag 10 mei liggen er in ieder geval de volgende maaltijden in de vitrine klaar:

Witte asperges (Gronings goud);

*klassiek met peterselie, ham en boter

*Italiaans met roerei, truffel, pecorino en rucola

*met een zalmburger van huisgerookte zalm en verse zalm, vanille, sinaasappel

Rabarber, ahornsiroop, gepofte rode biet en een gorgonzolataartje

Mexicaanse gehaktspies, salade gepofte bonen, avocado en chimichurri

Salade gegrilde aubergine, saffraan en pijnboompitten

Naast de maaltijden in de vitrine ook zijn er maaltijden op bestelling af te halen. Dinsdag, woensdag en donderdag bieden we dagmaaltijden aan voor klanten met een strippenkaart. Dit weekmenu sturen we per mail toe. Wanneer u een maaltijd wilt afhalen zetten we de maaltijd voor u klaar in recyclebare bakjes. Meer informatie in de winkel of u stelt een vraag via deze website middels het contactformulier….

 

Etentjes op bijzondere locatie

We organiseren etentjes op bijzondere plekken; in een bloemenkas,  buiten bij een molen,  in een afgelegen kerkje, in stadspark, in de tuin of op de parkeerplaats van uw bedrijf. We zoeken graag  samen naar een mooie locatie waar we een mooi buffet of diner vers bereiden voor de gasten. En we organiseren ook zelf etentjes op bijzondere plekken waar iedereen zich voor in kan schrijven, deze evenementen kondigen we aan op Facebook.

IMG_1137

Met een volle buik en vrolijk hoofd:

Cedin, Onderwijsadvies

UMCG

Sportief90

The Factor E

Nuon Eemshaven

WLN, Midlaren

Nexus

Algaecom

Icopal

De Zijlen

Gasunie

Malmberg

Pierewaai

meer….